Eşti aici

OVERVIEW SAPTAMANAL

Ofertă de Curs din partea Consiliului Local: Date Deschise 101

Pentru tehnologi și pasionati de date, Portalul de Date Deschise al orașului New York este o binecuvântare. Marți, 25 Noiembrie, membrul consiliului Vacca va fi gazda unei sesiuni de training condus de membrii din Departamentul de Tehnologia Informației și Telecomunicațiilor a orașului (DoITT) și de Biroul Primarului al Datelor Analystice (MODA). Trainingul se va concentra pe navigarea Portalului de Date Deschise, prezentarea seturilor de date care pot fi cele mai folositoare pentru membrii consiliului, și oferirea de răspunsuri la întrebări.

Inovațiile în sistemul de sănătate dezvoltate cu ajutorul Datelelor Deschise

Guvernul federal a lansat recent un volum mare de date de la Centrele și Serviciile Medicale și Administrația Mâncării și a Medicamentelor. În același timp, câteva alte trenduri – folosirea înregistrărilor medicale electronice, o explozie de date despre genomul uman, și progresele înregistrate în analiza datelor – au creat contextul pentru o revoluție în domeniul sănătății. Ne putem aștepta la mai multe date – motoare de diagnosticare, planuri de tratament, și analiză predictivă pentru a determina cele mai bune tratamente mult mai specifice. Mulți experți consideră că ne aflăm la începutul unei noi ere a medicamentelor personalizate, unde datele individuale – începând de la trăsăturile genetice până la exercitarea obiceiurilor – pot fi utilizate impreună cu algoritmul potrivit pentru a ajuta în determinarea unei strategii de îngrijire.

4 caracteristici ale portalurilor de date deschise foarte eficiente

Pentru cei care lucrează cu noul software de analiză a datelor, iata patru caracteristici care pot face datele agenției mult mai transparente și convingătoare. In acelasi timp salvand timp și buget: 1. Prezintă cele mai relevante și recente date 2. Spune o poveste convingătoare 3. Fa-o accesibilă 4. Crează opțiuni de vizualizare

Cum folosesc Națiunile Unite datele deschise pentru a ataca Ebola

Națiunile Unite au lansat o pagină web unde sunt cumulate date despre criza Ebola de la organizațiile internaționale, guverne și grupuri ale societății civile. Pagina oferă o hartă interactivă a zonelor cele mai grav afectate, un grafic cu numărul de cazuri si de decese din august și principalele cifrele privind evolutia de la izbucnirea epidemiei. De asemenea, ofera 44 de seturi de date pentru dezvoltatori pentru crearea de noi instrumente.

Categorie: