Eşti aici

OVERVIEW SĂPTĂMÂNAL

Parteneriat de Date Deschise în Durham, NY

Orașul Durham și administrațiile Durham din Carolina de Nord se îmbarcă într-un parteneriat de date deschise, care va oferi cadrul pentru mediul de afaceri, organizații non-profit, jurnaliști, universități și rezidenți pentru a accesa și utiliza datele publice disponibile între cele două organizații guvernamentale, devenind din ce în ce mai transparent pentru locuitorii din Durham.

Afacerile sapă după comori cu ajutorul Datelor Deschise

În timpul unei zile de inovații deschise găzduită de Science and Technologies Facilities Council (STFC), firma de tehnologii și servicii de date deschise Democrata a propus ca sistemele de analiză ar putea prezice probabilitatea descoperirilor arheologice în orice locație. Acest lucru ar ajuta dezvoltatorii să înțeleagă riscurile probabile ale construcților și ar sprijini arheologii în direcționarea mai exactă a săpăturilor.

Cer Datele Deschise o abordare API?

Inițiativele guvernamentale de date deschise sunt înfloritoare dar există riscul ca acestea să nu se realizeze la întregul potential fără o abordare API? Conform lui Jason Hare, Manager de Program al Proiectului de Date Deschise pentru oralul Raleight, răspunsul ar putea fi da.

Strategia Casei Albe pentru a îmbunătăți rezistența împotriva dezastrelor: valorificarea Datelor Deschise

Biroul de Politici Tehnologice și Științifice al Casei Albe a prezentat prima dintr-o serie de Provocări de Inovație, întrebând comunitatea de pregătire pentru dezastre: "Cum pot fi valorificate în timp real senzorii, datele deschise, social media și alte instrumente pentru a sprijini reducerea numărului de decese provocate de inundații?" Provocarea este parte dintr-o inițiativă mai amplă, al cărui principal rezultat a fost lansarea disaster.data.gov, un portal conceput pentru a agrega datele deschise, instrumentele și alte resurse legate de dezastre care au fost inițial împărtășite pe internet.

Statutul Datelor Deschise

În afară de câteva inițiative de succes în Marea Britanie, datele deschise se confruntă cu diferite provocări în întreaga lume. În continuare apar numeroase provocări și impedimente în îndeplinirea oricărei viziuni de date deschise. Multe sunt de natură tehnică, dar există și câteva de natură culturală.

Noul website a datelor deschise oferă o perspectivă asupra guvernului de stat din Utah

Într-un efort de a deveni mai transparent, guvernul de stat a lansat recent un nou catalog online. Utilizatorii pot vizita acum opendata.utah.uov pentru a vedea datele furnizate de fiecare agenție a statului, iar site-ul este produsul unui proiect de lege adoptat de legislativul Utah anul trecut.

Categorie: