Eşti aici

OVERVIEW SĂPTĂMÂNAL

De ce contează datele deschise în educație

Așa cum sursele deschise au schimbat modul în care tehnologia este construită și folosită, tot astfel datele deschise au început să schimbe modul în care lumea privește datele. Tot ce poate fi măsurat, poate fi rezolvat. Aplicațiile care au fost construite pe baza datelor deschise pot fi utilizate pentru monitorizarea altor lucruri, modelele de învățare ale elevilor, modelele de performanță, absenteismul profesorilor și la scară regiunile cu mai mare o performanță și regiunile care performează slab. Acest lucru oferă o perspectivă mai largă asupra problemei cu care ne confruntăm, precum și a dimensiunii problemei.

Ziarul Gardianul lansează instrumentul de surse de date deschise în jurnalism

Swarmize, platforma de jurnalism de date colaborativ permite jurnaliștilor să spună povești noi prin colectarea și vizualizarea datelor în timp real. Utilizatorii pot crea studii, pentru a colecta seturi mari de date și instrumentul care asigură că toate datele sunt culese în formatul corect, fără anomalii care ar putea împiedica jurnaliștii să profite de datele complete.

Trenduri în Big Data pentru anul 2015 reflectă obiective strategice și operaționale

În 2014, întreprinderile au avansat inițiative de Big Data prin transformarea planurilor în proiecte de lucru și chiar implementarea de date mari care au transformat business-ul. În 2015, aceste afaceri vor cunoaște mult mai multe despre Big Data, și ce pot și nu pot face acestea. În mod firesc, mulți își vor crea bugetele pentru anul 2015 pe baza a ceea ce au învățat.

Ebola și Big Data

Cu cel puțin 4,500 de oameni morți, autoritățile publice de sănătate din Africa de Vest și din întreaga lume se luptă să stăpânească Ebola. Granițele au fost închise, pasagerii aerieni analizați, școlile suspendate. Însă există un instrument promițător pentru epidemiologi care nu este utilizat: date pe telefonul mobil.

Categorie: