Eşti aici

OVERVIEW SĂPTĂMÂNAL

Ottawa anunță al doilea plan de acțiune de date deschise

Guvernul va emite un nou ordin îndemnând birocrații federali să maximizeze eforturile de deschidere a datelor guvernamentale eligibile spre public pentru crearea de aplicații. Dacă va fi aprobat, ar crea o piață națională pentru comercializarea datelor deschise.

GE își lansează platforma de Big Data

Thomas Edison ar fi mândru. General Electric, compania pe care a fondat-o, încă știe să profite de tehnologia de ultimă oră. În acest caz, tehnologia este cea numită Internetul Lucrurilor (The Internet of Things), în care senzorii transmit date spre depozite centrale, care pot analiza și gestiona cantități enorme de date primite de la dispozitive. Utilizările inițiale includ o întreținere mai eficientă, monitorizare de la distanță, monitorizarea activelor și identificarea de noi modele de comportament care ar putea fi exploatate în mod profitabil.

Datele Deschise dincolo de Big City

Datele deschise reprezintă viitorul – în modul de guvernare, în modul în care sunt livrate serviciile publice, în modul în care guvernele interacționează cu cetățenii. Iar în acest moment, ele sunt distribuite în mod inegal. Standardele pentru date pot oferi o serie de beneficii pentru administrațiile municipale mici și mijlocii și ar putea oferi un stimulent puternic pentru ca aceste guverne să adopte date deschise.

Marketingul viitorului combină Big Data cu Intuiția Umană

Oamenii de marketing mari au un mare curaj. Cu toate acestea, Big Data și tehnologia revoluționează în mod cert marketing-ul. Tehnologia de marketing nu diminuează nevoia de curaj în marketing, dar poate face diferența între o idee inspirată și o lansare nereușită.

IBM și Wharton lansează un nou Program Educațional bazat pe Big Data pentru Directorii de Marketing

Pe măsură ce brandurile încearcă să profite mai bine de datele pe care le dețin despre clienții lor, ele se află sub presiunea de a-și consolida abilitățile analitice pentru a ști cum să ajungă în mod eficient la consumator de pe diferite dispozitive. Pentru a ajuta directorii de marketing să navigheze prin multitudinea de date disponibile, IBM și Universitatea din Pennsylvania Wharton School lansează un nou program de educație axat pe Big Data și analiză.

Ce ai ratat în domeniul Big Data: la intersecția datelor tehnologice și vizualizare

Splunk Enterprise 6.2 comprimă procesul complicat și consumator de timp de a pregăti informații pentru analiză în câțiva pași simpli într-un wizard pre-configurat. După ce totul a fost integrat în mod corespunzător, utilizatorii pot începe să analizeze datele lor, folosind noile capabilități Dashboarding, care scutesc analiști de povara de a se familiariza cu limbajul de procesare Splunk.

Categorie: